IT&C

Fondatorii Skype au lansat un serviciu online pentru vanzarea de muzica digitala

03 iunie 2010, ora 11:57 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
muzica-medie.jpg
Niklas Zennstrom si Janus Friis, fondatorii Skype Technologies, au lansat joi, 3 iunie, serviciul online Rdio, reprezentand abonamente lunare de muzica. Acesta permite acesul la mai mult de 5 milioane de melodii pentru 4,99-9,99 dolari pe luna, scrie businessweek.com.
Rdio oferi, de asemenea, aplicatii care fac serviciul disponibil pe iPhone si BlackBerry, a declarat Drew Larner, chief executive officer al Rdio.

Suedezul Zennstrom si danezul Friis se asteapta ca ca utilizatorii sa opteze pentru colectii de melodii gazduite pe servere, mai degraba decat pe computerul unui consumator sau pe un alt dispozitiv.

Potrivit lui Friis, Rdio va fi distribuit prin intermediul furnizorilor de servicii de retea si alte site-uri web, inclusiv Skype.Serviciul Rdio (pronuntat "AR-dee-oh"), al carui nume este un joc din cuvintele "radio" si "audio", este finantat de catre Atomico Investment Holdings, firma cu capital de risc fondata de Zennstrom si Friis.

Serviciul de muzica va include caracteristici sociale, care permite utilizatorilor sa-si citeasca reciproc revizuirile, sa caute colectiile de muzica ale altor persoane si sa urmareasca informatiile despre formatiile lor favorite si obiceiurile de ascultare ale prietenilor.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 08 Mai 2021, 01:44
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter