IT&C

Fundatia Orange lanseaza fondul de finantare "Lumea prin culoare si sunet" (P)

12 decembrie 2012, ora 16:47 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Orange.jpg
300.000 euro pentru proiecte care au ca beneficiari persoane cu dizabilitati senzoriale. Continuand implicarea de peste 10 ani in comunitate a Orange Romania, Fundatia Orange lanseaza fondul de finantare "Lumea prin culoare si sunet".

In valoare de 300.000 de euro, fondul urmeaza sa contribuie la imbunatatirea integrarii sociale a persoanelor cu deficiente senzoriale, actionand in domeniile:sanatate, educatie si cultura.

Prin lansarea fondului de finantare, Fundatia Orange invita persoanele juridice romanesti inregistrate ca organizatii neguvernamentale (asociatii, fundatii sau federatii) - institutii educationale, institutii medicale, institutii culturale, sa candideze in vederea derularii de programe in beneficiul persoanelor cu deficiente de vaz si/sau auz.

Valoarea sprijinului financiar acordat de Fundatia Orange Romania unui proiect poate varia intre 20.000 si 50.000 de euro.

Proiectele organizatiilor, care trebuie sa se incadreze intr-unul dintre cele trei domenii - sanatate, educatie, cultura - sunt asteptate pana pe 21 ianuarie 2013, ora 17:00, la adresa [email protected]

Pentru mai multe detalii privind criteriile de participare, organizatiile sunt invitate sa consulte Ghidul Aplicantului si Formularul de Aplicare disponibile la www.orange.ro/fundatia.



Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 30 Octombrie 2020, 06:34
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter