IT&C

Furnizorul de solutii informatice integrate PowerNet Consulting se asteapta la venituri de pana la 27 mil. euro

30 iulie 2009, ora 16:30, autor(i): Alex Goaga 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Eduard-mica.jpg
Compania autohtona furnizoare de solutii informatice integrate PowerNet Consulting a generat in primul semestru afaceri de 14,5 mil. euro, in crestere fata de anul precedent, insa pe 2009 oficialii companiei estimeaza venituri cel mult egale cu cele din 2008, de maxim 27 mil. euro.
"Primul semestru a fost unul foarte bun, avand in vedere faptul ca am fost de la inceputul crizei intr-o pozitie buna. Am avut contracte semnate de anul precedent, care s-au finalizat in primul semestru", a declarat pentru DailyBusiness.ro Eduard Dimitriev Gradinescu, general manager al PowerNet Consulting.

"Semestrul doi va fi mai slab, astfel incat estimam ca vom genera venituri intre 21 mil. euro si 27 mil. euro pe intreg anul", a continuat Dimitriev.

Managerul companiei a spus ca o parte din cifra de afaceri va fi influentata in special de licitatiile ce vor incepe, mai puternic, in septembrie."Pana in septembrie, piata de software va stagna sau chiar va scadea. Din septembrie insa incep licitatii cu valoare mare care speram ca ne vor ridica cifra de afaceri", a mai spus Dimitriev.

Actionarii companiei, cu ponderi egale, sunt Eduard Dimitriev Gradinescu, Emil Munteanu - managing partner si Stefan Mustata, technical manager.

Cititi in curand pe DailyBusiness.ro un interviu cu Dimitriev Gradinescu, in care acesta puncteaza partile pozitive si negative ale crizei, cu ce marje de profit lucreaza compania si expune pareri despre marii concurenti
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Articole similare
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 09 Decembrie 2021, 12:50
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter