IT&C

Gartner: SAP ramane liderul industriei de software business, cu o cota globala de 22,4%

28 aprilie 2010, ora 14:53 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
SAP.jpgmedie.jpg
SAP este liderul mondial al industriei de software de business, cu o cota de 22,4% din piata, conform raportului Gartner "Market Share: Business Intelligence, Analytics and Performance Management Software, Worldwide, 2009".
Categoriile business intelligence (BI), analytics si performance management software ale SAP au generat anul trecut venituri combinate de 2,1 miliarde dolari, potrivit raportului.

Acesta mai releva ca piata de BI a inregistrat o crestere de 4,2% anul trecut, la aproximativ 9,3 miliarde dolari. Platformele BI au generat o cota de 64,2% din veniturile globale de software de business, in timp ce aplicatiile de enterprise performance management au generat 25,8% din aceste venituri..

SAP Romania s-a infiintat in 2002, activitatea sa fiind concentrata pe vanzari si marketing precum si pe dezvoltarea versiunilor localizate ale solutiilor SAP. Cu o cota de piata de 22,7% in 2008 (conform IDC) si peste 300 de clienti in Romania, SAP este liderul pietei de solutii software pentru afaceri din Romania.SAP este prezenta in peste 120 de tari si are peste 43.400 de clienti.

Printre principalii concurenti al SAP sunt Microsoft si Oracle.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 13 August 2022, 00:32
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter