- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Germanos a introdus garantia pe viata pentru telefoanele mobile

16 Mar, 15:41 • Redactia DailyBusiness
Compania Germanos, cea mai mare retea de magazine de telefoane si accesorii din Romania, parte a grupului Cosmote, a anuntat luni introducerea garantiei pe viata pentru telefoanele mobile achizitionate din oricare din cele peste 260 de magazine din reteaua proprie de magazine.
Germanos a introdus garantia pe viata pentru telefoanele mobile

„La finalul perioadei de garantie de 2 ani oferita de producator conform legislatiei in vigoare, Germanos ofera in continuare garantie pentru telefonul mobil pe toata durata utilizarii acestuia de catre beneficiar, fara costuri suplimentare”, se precizeaza in anuntul companiei.

Germanos va asigura astfel reparatiile pe toata durata utilizarii de catre beneficiar a telefonului mobil, prin inlocuire de piese sau chiar inlocuire totala cu un model identic sau cu caracteristici similare, in situatia in care modelul respectiv a fost scos din fabricatie.

La sfarsitul anului trecut, unul dintre competitorii Germanos Romania, Say, a lansat serviciul de asigurare a telefoanelor achizitionate in cadrul retelei. Costul asigurarii este de 84 lei pe an, deci 7 lei pe luna, indiferent de valoarea telefonului.