IT&C

Germanos investeste 40.000 de euro intr-un nou magazin in judetul Timis

05 iunie 2008, ora 13:20 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Germanos-mica.jpg
Germanos investeste 40.000 de euro in deschiderea unui nou magazin in judetul Timis, acesta alaturandu-se celor sase deja existente in judet, din care cinci in orasul Timisoara si unul in Lugoj, conform oficialilor companiei.
Deschiderea noului magazin Germanos din Sanicolau Mare face parte din strategia de expansiune a retailerului, care urmareste sa isi extinda reteaua in orasele mai mici, cu mai putin de 30.000 de locuitori.

"Timis reprezinta un punct important in planul investitional pe 2008 al Germanos Romania. Cresterea traficului cu peste 27% in primul trimestru al acestui an, comparativ cu perioada similara a anului trecut precum si cresterea vanzarilor de telefoane mobile cu peste 85% in aceeasi perioada ne da certitudinea continuarii investitiilor pe plan local in perioada urmatoare", a declarat Aris Karousos, retail general manager Germanos Romania.

Grupul Germanos este unul din liderii pietei de retail de tehnologie mobila. Prezent in patru tari, cu peste 800 de magazine la nivel international, Germanos este parte a grupului Cosmote.In Romania, Germanos este prezent din 1996, pe piata de retail si distributie de produse si servicii de telefonie mobila. La sfarsitul lui 2007, lantul de magazine Germanos a atins in Romania un numar de 200 de magazine, fiind prezent in peste 90 de orase.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 22 Octombrie 2021, 11:55
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter