IT&C

Germanos Romania: Nu simtim criza, suntem pe cale de a ne depasi obiectivele financiare

26 noiembrie 2008, ora 14:49, autor(i): Alex Goaga 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
GermanosShop-mica.jpg
Oficialii Germanos Romania au declarat ca, dupa trimestrul trei, se situeaza in continuare pe locul intai in tara pe segmentul de dealeri telecom si ca estimeaza vanzari bune si in luna decembrie a anului, in ciuda fluctuatiilor economice internationale.
"Suntem multumiti ca am reusit sa ne mentinem in trimestrul trei pozitia de lider pe piata de retail telecom, la o distanta confortabila de concurenta, ca numar de magazine si vanzari. Vara anului a fost o perioada buna pentru piata telecom, vanzarile noastre crescand considerabil pe toate segmentele", a declarat Dimitris Blatsios, general manager Germanos Telecom Romania.

"In prezent nu resimtim efectele crizei economice si ne asteptam in continuare la vanzari foarte bune in luna decembrie. In primele noua luni am inregistrat o rata a inlocuirii terminalelor mobile de 50% si ne aflam pe drumul cel bun pentru a ne depasi estimarile de rezultate financiare pe anul 2008", a mai spus Blatsios.

Acesta nu a declarat ce venituri estimeaza pentru anul in curs.Resurse suplimentare: Veniturile Germanos in trimestrul trei
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 26 Octombrie 2021, 23:57
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter