- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Germanos Romania va ajunge la 220 de magazine pana la finele lunii mai

13 May, 15:20 • Redactia DailyBusiness
Retailerul GSM Germanos Romania a anuntat marti ca va deschide la finele lunii cel de-al 10-lea magazin din judetul Constanta, in centrul comercial City Park Mall, acest magazin ducand numarul total al punctelor de vanzare la 220 de magazine la nivel national.
Germanos Romania va ajunge la 220 de magazine pana la finele lunii mai

Investitia medie in magazinele Germanos Romania se ridica la circa 50.000 euro. Oficialii lantului de retail GSM nu au precizat la cat s-a ridicat investitia in cel de-al 10-lea magazin din judetul Constanta.

In prezent, in judetul Constanta, Germanos detine 9 magazine, din care sase in orasul Constanta si cate unul in Medgidia, Cernavoda si Mangalia.

„Constanta reprezinta un judet important in planul investitional 2008 al Germanos Romania. Prin deschiderea acestui nou magazin la sfarsitul lunii mai vom atinge pragul de 220 de magazine, continuand astfel expansiunea in Romania”, a declarat Dimitris Blatsios, general manager Germanos Romania.

„Acest magazin va prelua din traficul in crestere semnificativa din magazinele din Constanta. In primul trimestru din acest an am inregistrat, la nivelul magazinelor din oras, o crestere a traficului cu peste 77% fata de aceesi perioada a anului trecut”, a mai declarat Dimitris Blatsios.