IT&C, CARIERE

Huawei Consumer Business Group Romania are un nou Country Manager

21 februarie 2018, ora 17:34 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Zachary Jianglinchao (1).jpg
Zachary Jianglinchao este noul Country Manager Huawei Consumer Business Group Romania, producătorul de smartphone-uri care ocupă locul 2 pe piața locală, în ceea ce privește cota de piață.

Angajat al Huawei de peste 10 ani, Zachary Jianglinchao a fost timp de 2 ani Product Manager la sediul companiei din Shenzhen China, iar, în perioada 2015-2017, a fost Country Manager în Mexic.

Strategia pentru 2018 a noului Country Manager Huawei Consumer Business Group Romania include consolidarea prezenței pe piață a brandului de smartphone-uri, prin campanii de comunicare integrate, dar și printr-o atenție sporită acordată clienților existenți, prin intermediul serviciilor de after-sales, mai ales că Huawei se bucură, din noiembrie 2017, de un centru de service modern, adaptat tendințelor internaționale, Huawei Customer Service Center.

Zachary Jianglinchao îl înlocuiește pe Fred Wangfei, care a ocupat timp de 3 ani poziția de Country Manager Huawei Consumer Business Group Romania și care acum va ocupa aceeași poziție pentru subsidiara din Austria a companiei Huawei Consumer Business Group.Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări și deservesc o treime din populația lumii. În anul 2017, Huawei s-a clasat pe locul al doilea în ceea ce privește livrările de smartphone-uri la nivel global.

Compania deține 17 centre R&D în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India, China și Finlanda. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispoziția utilizatorilor săi telefoane mobile, tablete, accesorii inteligente, dispozitive pentru acasă și servicii cloud etc.

Cu peste 30 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, Huawei este orientată spre a oferi soluții inovatoare, care se traduc în experiențe extraordinare pentru consumatorii de pretutindeni.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 17:58
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter