IT&C

Huawei P10, iPhone 7 si iPhone 7 Plus RED vor fi disponibile la Vodafone Romania din 27 martie

24 martie 2017, ora 18:50 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
iPhone 7 si 7 Plus_Red 01.jpg
Cele mai noi produse Apple, iPhone 7 și iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED Special Edition, vor putea fi comandate incepand din 27 martie la Vodafone Romania. Tot de atunci, va fi disponibil pentru precomanda si noul Huawei P10.
Lansarea edi╚Ťiei speciale a gamei iPhone, cu┬áfinisaj din aluminiu de culoare ro╚Öie,┬áofer─â clien╚Ťilor o modalitate de a contribui la str├óngerea global─â de fonduri pentru lupta ├«mpotriva SIDA, acesta fiind un pas mai aproape de o lume ├«n care SIDA este eradicat─â.

Clien╚Ťii pot comanda iPhone 7 ╚Öi iPhone 7 Plus (PRODUCT) Red Special Edition ├«ncep├ónd din 27 martie, iar modelele vor fi disponibile ├«n magazine ╚Öi online, pe vodafone.ro.

De asemenea, incepand cu 27 martie, Huawei P10, cel mai nou terminal al producatorului chinez, este disponibil pentru precomanda pentru utilizatorii Vodafone Romania. Primii clienti care inregistreaza o precomanda vor primi gratuit un smartwatch Huawei Fit.Noul Huawei P10 are un design cu finisaje premium realizate prin utilizarea in premiera in industrie a tehnologiei de finisare Hyper Diamond-Cut. Clientii Vodafone Romania vor putea opta pentru una dintre cele doua variante de culori, si anume Graphite Black si Mystic Silver.  Huawei P10 va fi disponibil in magazinele Vodafone din toata tara, in magazinul online de pe vodafone.ro si in magazinele partenerilor, la un pret incepand de la 144 Euro impreuna cu abonamentul Red 49. Precomenzile pot fi inregistrate intre 27 martie si 5 aprilie.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 09 August 2022, 17:01
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter