IT&C

IBM lanseaza un joc online pentru a implusiona vanzarile programului Smarter Planet

04 octombrie 2010, ora 19:14 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
International Business Machines (IBM) lanseaza un joc online care simuleaza situatii de afaceri si probleme administrative specifice oraselor, pentru care ofera diverse tehnologii pentru a le rezolva, tintind astfel cresterea vanzarilor pe segmentul serviciilor si de software, potrivit Bloomberg.
Utilizatorii pot alege unul dintre cele patru sectoare pe care le ofera jocul - banci, retail, apa si energie - si rezolva probleme specifice, cum ar fi monitorizarea calitatii apei si distributia energiei electrice.

Cei care vor sa joace acest joc, numit CityOne, il pot descarca gratuit, de astazi.

Jocul, care le permite utilizatorilor sa aleaga diverse tehologii pentru a rezolva probleme si sa compare rezultatele, ar putea sa creasca popularitatea si vanzarile noilor servicii oferite de IBM, potrivit oficialilor companiei.IBM a asociat programului Smarter Planet ideea ca orice, de la cladiri la reteaua de utilitati poate fi digital masurat pentru a deveni mai eficient.

O astfel de tehnologie va genera vanzari de 10 miliarde de dolari pana in 2015, potrivit reprezentantilor companiei.

Peste 7.000 de oameni s-au inscris pentru a descarca jocul, inclusiv oameni din universitati, guverne si companii. Cei care se vor juca vor putea sa intre in contact prin Internet cu reprezentantii IBM, in cazul in care au intrebari.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 15 Iunie 2021, 02:42
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter