- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

IPhone 4 nu a trecut testele publicatiei americane Consumer Reports

13 Jul, 10:20 • Redactia DailyBusiness
Publicatia americana Consumer Reports, care isi pastreaza independenta prin faptul ca nu vinde reclama si nu accepta mostre de produse de la companiile producatoare, nu recomanda iPhone 4, in conditiile in care testele efectuate demonstreaza ca hardware-ul dispozitivului are o defectiune ce poate afecta calitatea semnalui, potrivit Bloomberg.
IPhone 4 nu a trecut testele publicatiei americane Consumer Reports

„Problema pare sa fie un defect de design si este destul de grav”, a declarat Mike Gikas, senior editor Consumer Reports. Publicatia a recomandat celelalte trei modele ale iPhone.

Rezultatele testelor au aratat ca atunci cand un utilizator acopera partea telefonului din stanga jos, unde se intalnesc cele doua componente externe ale antenei, slabirea semnalului poate echivala cu pierderea apelurilor in zonele cu acoperire slaba.

Operatorul AT&T, care are exclusivitate pentru iPhone pana la sfarsitul anului, nu este responsabil pentru aceste probleme, potrivit testelor realizate de publicatia americana.

Criticile aduse de Consumer Reports nu sunt insa singurele. Si alte publicatii au facute teste care au demonstrat acelasi lucru. Urmariti una dintre ele.