IT&C

Microsoft ar putea lansa luni noile telefoane mobile Pink

06 aprilie 2010, ora 10:48 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
MicrosoftPink-medie.jpg
Microsoft vrea sa lanseze luni noua linie de telefoane mobile cu capabilitati de networking social care vizeaza consumatorii tineri, denumita Pink, au declarat persoane familiare cu acest eveniment, scrie Wall Street Journal.
Noile dispozitive vor fi disponibile la sfarsitul acestei luni in Statele Unite prin intermediul unui parteneriat cu Verizon Wireless, operatorul de transport detinut de Verizon Communications Inc si Vodafone Group Plc., a spus una dintre persoane.

Microsoft a invitat mass-media la un eveniment pe 12 aprilie in San Francisco cu sloganul "Este momentul pentru a impartasi". Desi compania a refuzat sa dezvaluie scopul evenimentului, persoane familiare cu problema au spus ca societatea ar putea sa lanseze noile telefoane. Reprezentantii Microsoft si Verizon Wireless au refuzat sa comenteze.

Potrivit companiei de cercetare comScore Inc, ponderea abonatilor smartphone din SUA care utilizeaza software-ul Microsoft a scazut la 15,1% in februarie, de la 19,1% in noiembrie. Dispozitivele care ruleaza pe Google Android au crescut la 9%, de la 3,8%, in timp ce ponderea iPhone Apple s-a diminuat la 25,4%, de la 25,5%.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 26 Octombrie 2020, 09:29
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter