IT&C

Microsoft Romania lanseaza noul Lumia 650, cel mai subtire telefon din gama

10 martie 2016, ora 13:22 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Marketing image black-white single-sim.jpg
Microsoft a anunţat joi disponibilitatea pe piaţa din România a modelului Lumia 650.

Dezvoltat pentru utilizatorii business şi fanii Windows, Lumia 650 aduce forţa Windows 10 în buzunarele utilizatorilor, oferind capacități de productivitate avansate şi protecţie împotriva ameninţărilor actuale de securitate cibernetică.

Clienţii din România pot achiziţiona Lumia 650 de la partenerii locali sau distribuitorii autorizați.

“Lumia 650 este un dispozitiv creat cu scopul de a oferi o experienţă Windows 10 unitară şi familiară”, a declarat Oana Terteleac, Windows Business Group Lead, Microsoft.Cu o carcasă din aluminiu anodizat si numai 6,9 mm grosime, Lumia 650 este cel mai subţire telefon din gamă.

Ecranul său HD de 5 inchi aduce o experienţă de vizionare mai plăcută și o claritate îmbunătățită a imaginii, chiar şi în lumina directă a soarelui.

Înzestrat cu un procesor Qualcomm® Snapdragon™ 212, telefonul Lumia 650 oferă o performanţă fluidă, fără compromisuri în ceea ce priveşte autonomia bateriei. Pentru a oferi utilizatorului flexibilitate în orice împrejurare, Lumia 650 vine şi cu o memorie extensibilă de până la 200GB.
   

Lumia 650 poate fi utilizat pentru desfășurarea activităților curente de afaceri datorită securităţii oferite de Windows 10 Mobile.

Microsoft permite profesioniștilor din domeniul IT să testeze cele mai recente dezvoltări  Windows 10 Mobile, în raport cu sistemele de afaceri şi aplicaţiile specifice fiecărei afaceri, înainte de distribuirea acestora către utilizatorii finali prin intermediul soluției de Mobile Device Management (MDM).
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 28 Mai 2020, 07:35
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter