IT&C

Mozilla va lansa in acest an smartphone-uri cu propriul sistem de operare

11 iunie 2014, ora 14:49 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
mozilla.jpg
Mozilla va lansa mai tarziu pe parcursul acestui an smartphone-uri cu propriul sistem de operare, Firefox, si preturi incepand de la 25 de dolari in India si Indonezia, a declarat directorul operational al companiei, Gong Li.

Compania americana a colaborat cu patru producatori de telefoane, inclusiv ZTE si LG Electronics, precum si cu cinci operatori mari, printre care Telefonica, Deutsche Telekom si America Movil, pentru a lansa pana in prezent cinci smartphone-uri cu sistem de operare Firefox in Europa si America Latina, scrie cotidianulWall Street Journal.

Preturile acestora sunt, insa, de peste 60 de dolari, prea scumpe pentru majoritatea consumatorilor din India si tarile Asiei de Sud-Est, a spus Gong, intr-un interviu acordat Wall Street Journal, potrivit Mediafax.

"Un dolar inseamna mult pentru consumatorii din tarile cu economii emergente. Este greu sa vinzi smartphone-uri mai scumpe de 50 de dolari pe acele piete", a spus el.Pentru a avea acces la urmatorul miliard de persoane care isi cumpara primul smartphone, Mozilla colaboreaza cu producatorul chinez Spreadtrum Communications pentru productia de chipuri care sa permita preturi incepand de la 25 de dolari.

Mozilla, producatorul browser-ului Firefox, a prezentat la Mobile World Congress Barcelona un prototip de smartphone ieftin, pe care vrea sa il lanseze in tarile sarace la pretul de 25 de dolari.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 04 Aprilie 2020, 21:32
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter