IT&C

Nokia lanseaza un nou telefon in Romania. Bateria tine doua zile

15 ianuarie 2020, ora 15:42 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Nokia 2.3 (2).jpg
MD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, anunță disponibilitatea Nokia 2.3 în România, la prețul recomandat de 579 RON.

Echipat cu o cameră duală cu diverse funcții AI, pentru cele mai reușite fotografii, Nokia 2.3 dispune de un ecran 6.2” HD+ și o autonomie a bateriei de până la două zile, pentru o experiență de entertainment imersivă și de durată.

Mai mult, telefonul este pregătit pentru Android™ 10 și va primi actualizări de securitate lunare, garantate timp de trei ani, și update-uri ale sistemului de operare timp de doi ani, fiind așadar un smartphone care se va îmbunătăți odată cu trecerea timpului.

Nokia 2.3 dispune de o cameră duală și de noua funcție „Recommended Shot”, care ajută utilizatorii să aleagă cea mai reușită fotografie. Fie că este vorba despre un backflip surprins în aer, un portret de familie în care toată lumea zâmbește sau un gol înscris în timpul meciului, „Recommended Shot” captează fotografii atât înainte, cât și după apăsarea butonului declanșator și sugerează cea mai bună fotografie din această serie.


Utilizatorii Nokia pot fi siguri că vor capta fotografii creative, cât mai variate, cu ajutorul funcțiilor AI precum „Portrait Mode” sau cele pentru luminozitate scăzută.
Cu ajutorul butonului special Google Assistant
, utilizatorii pot economisi timp folosind comenzi vocale pentru a vizualiza următoarele programări din calendar, pentru a afla mai multe informații din trafic și multe altele. De asemenea, Nokia 2.3 dispune de recunoaștere facială biometrică, ce permite deblocarea telefonului dintr-o privire.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 29 Mai 2022, 05:45
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter