IT&C, CARIERE

Nou Chief Marketing Officer la Orange România

30 martie 2016, ora 15:42 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Yves.Martin.jpg
Orange anunţă numirea lui Yves Martin în noul rol de Chief Marketing Officer, începând cu 1 mai. 

Yves va coordona strategia şi activităţile de marketing, online, TV, customer insights, brand & comunicare, precum şi noile direcţii de business: servicii de comunicații fixe şi Orange Money.

Cu 19 ani de experienţă în domeniul telecomunicaţiilor, Yves şi-a început cariera la France Telecom Mobile în 1997, ca expert pe zonele de SIM, WAP şi servicii Over the Air (OTA). 

Între anii 2000 şi 2014 a îndeplinit mai multe roluri în cadrul Orange, preluând responsabilități cu impact în performanța financiară (P&L) atât la nivel de grup, cât și la nivel local, printre care Group Device Director, Chief of Staff pentru Senior Vice President pe Europa, Chief Sales Officer și Chief Marketing Officer la Orange Elveţia şi vicepreședinte pentru roaming al Grupului Orange.Din această poziţie, Yves a coordonat activităţile de roaming din 40 de entităţi geografice diferite, precum şi lansarea ofertelor „Go Europe" cu un obiectiv comun, de a face roamingul mai accesibil în toate ţările europene în care Grupul Orange este prezent.

În ultimii doi ani, Yves a ocupat funcţia de vicepreşedinte de marketing pentru zonele de Home şi Convergenţă la Orange Franţa, unde a coordonat activităţile de voce fixă, internet în bandă largă şi smart home, într-o perioadă în care numărul de clienţi de fibră optică s-a triplat. 

Noul model de organizare a activităților comerciale este menit să consolideze poziţia Orange de lider al pieţei de telefonie mobilă şi să asigure succesul în dezvoltarea serviciilor convergente.

Astfel, activitățile comerciale ale Orange România vor fi organizate în jurul următoarelor verticale: Marketing, sub coordonarea lui Yves Martin, Sales & Distribution, sub coordonarea lui Claudiu Dragomir, Business to Business, sub coordonarea lui Florin Popa şiCustomer Service, sub coordonarea Irinei Matea.

Actualul director comercial al Orange România, Julien Ducarroz, va deveni CEO al Orange Moldova de la 1 mai, după 7 ani in companie. 

Pasionat de noile tehnologii, servicii şi gadget-uri – precum 4G şi 4G+, HD Voice, apel 4G, apel Wi-Fi, accesorii wearable, smart home, ca să le numim doar pe cele mai recente - Julien Ducarroz a susţinut activ lansarea noilor direcţii de business pentru companie - Orange TV, servicii de comunicații fixe şi Orange Money – şi implicarea Orange în iniţiative care promovează inovaţia, precum Innovation Labs.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 26 Septembrie 2020, 00:20
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter