IT&C

Noul upgrade de software Apple "scoate" butonul home din urmatoarea generatie de iPad-uri

14 ianuarie 2011, ora 15:29 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Noul upgrade de software la gadget-urile Apple va include capacitate multi-touch pentru iPad, acest lucru insemnand faptul ca utilizatorii tabletei vor putea folosi toate degetele, simultan, pentru a interactiona cu interfata touch-screen, scrie presa internationala. Printr-o anumita miscare, utilizatorii vor putea ajunge in home screen fara ajutorul butonului specializat.
"De asemenea, puteti face un gest rapid pe ecran care sa dezvaluie bara de multitasking", spun oficialii companiei americane. Apple a lansat o varianta beta, disponibila exclusiv dezvoltatorilor de aplicatii.

Urmare a acestei integrari a capacitatii multi-touch, compania americana are in plan sa elimine complet butonul fizic de "home" in urmatoarea generatie de iPad-uri, care urmeaza a fi lansata in urmatoarele saptamani.

iOS 4.3 a fost lansata joi, dezvoltatorilor, urmand ca in urmatoarele saptamani sa fie disponibil si publicului larg, in varianta finala. Aceasta versiune va include imbunatatiri si pentru iPhone 4 si ultima versiune de iPod Touch.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 27 Iulie 2021, 09:00
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter