IT&C

Numarul romanilor de pe Facebook a crescut cu 16% in ultima luna. Standout si Byte Flux lanseaza un serviciu de monitorizare cu plata

11 august 2011, ora 15:47 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
faceboooook.jpg
658.937 de romani au interactionat in mod activ pe paginile romanesti de Facebook in luna iulie a acestui an, cifra in crestere cu 16% fata de luna precedenta, potrivit datelor generate de cele peste 13.000 de pagini romanesti monitorizate de Facebrands.ro.

Cele doua companii care dezvolta Facebrans.ro, Standout si Byte Flux, au lansat joi accesul pe baza de abonament la serviciul de monitorizare Facebrands PRO, un instrument de analiza a activitatii pe Facebook compus din mai multe module, printre care Fanpage Performance, Tools si Intelligence.

"Testam Facebrands PRO de doua luni, si in acest moment el este folosit deja de majoritatea agentiilor de publicitate si PR din Romania care deruleaza campanii pe Facebook, precum si de un numar de clienti care isi gestioneaza singuri activitatile de marketing in social media", a declarat Andrei Stefan, managerul BYTE FLUX.

Costurile serviciilor se situeaza intre 119 euro/ luna si 419 euro/luna. Totodata, in cadrul Facebrands Pro este disponibil si serviciul "Engagement audit", care are un cost de 999 euro.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 18 August 2022, 19:47
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter