IT&C

Orange lansează servicii de internet fix prin fibră optică, televiziune prin cablu și telefonie fixă

19 mai 2016, ora 16:27   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
orange1.jpg
Orange lansează serviciile de internet prin fibră optică, voce fixă și televiziune prin cablu digital și devine astfel operator convergent fix-mobil. Începând de astăzi, clienții pot opta pentru toate serviciile de telecomunicații de la Orange în orașele Cluj-Napoca, Iași și Timișoara, urmând ca acoperirea să fie extinsă în zonele urbane din restul țării, până la finalul anului.

Orange își extinde astfel portofoliul de servicii şi le oferă clienților soluții complete prin cele mai noi tehnologii atât pentru mobil, cât și pentru acasă.

Cu Orange Mobil clienții au la dispoziţie servicii de voce și internet prin cea mai extinsă rețea 4G. Noua ofertă de servicii Orange Home le aduce clienților internet prin fibră optică cu viteze de până la 1 Gbps, televiziune prin cablu digital sau prin satelit, voce fixă, precum și soluții de monitorizare şi control al locuinţei de la distanţă.

Clienții care aleg serviciile fixe și mobile de la Orange au beneficii pentru toată familia și au 20% reducere pentru abonamentele de internet fix și televiziune prin cablu, nelimitat minute naționale și mai mult internet pe mobil în pachetele de servicii mobile din ofertele Orange Family și Orange Share și, suplimentar, bonus 5 euro pentru fiecare an în rețea, pentru a cumpăra tablete, smartphone-uri sau accesorii.În plus, clienții vor avea o singură factură pentru toate serviciile și un singur număr de contact pentru Serviciul Clienți, 499.

Suport proactiv pentru clienții cu pachete convergente

Pentru a le asigura clienților o experiență cât mai bună și o utilizare cât mai ușoară a serviciilor pentru acasă, Orange le oferă tuturor celor care optează pentru pachete convergente suport proactiv din partea unei echipe dedicate a Serviciului Clienți.

Astfel, în prima zi după instalarea serviciilor, clienții vor fi sunați pentru a fi asistați telefonic la utilizare.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Dan a spus:
20/05/2016 18:11
Orange lanseaza ce ? ceea ce nu pot oferi si este rusinos ca o astfel de companie sa se uneasca cu Telekom ca sa faca fata RCS & RDS :)))) cred ca este hilar cum 2 companii mari sa dea dovada de infantilism fara sa inteleaga piata din Romania si profilul clientilor lor , sustinand ca au servicii care defapt nu exista dat fiind ca ei au cultura tarilor din care provin unde serviciile sunt de proasta calitate dar bine platita :))) de prostii aia de consumatori ,si totusi ei nu inteleg ca dinamica pietii din Romania este alta si ca noi ca si clienti suntem pretentiosi si vrem calitate si ieftin ca se poate , si asta ii inebuneste ca inca nu inteleg asta si tot incearca marea cu degetul :))) este trist dar funny sa vezi o companie din Franta care este ZERO la multe capitole dat fiind ca nu ii pasa de clientii sai ci mai mult de castigurile pe care le poate face pentru calitate ..... ! ca in vest :)) numai ca nu le merge aici vorba aia avem conexiune mai buna ca in US :))) verificat !
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 27 Septembrie 2020, 08:59
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter