IT&C

Orange lanseaza iPad cu ecran Retina si iPad mini. Vezi preturile

27 noiembrie 2012, ora 10:53 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
tab.jpg
Orange pune in vanzare, incepand de miercuri, iPad cu ecran Retina, care va putea fi achiziotionat in urmatoarea perioada doar din magazinul online. Compania telecom a mai anuntat ca va lansa in curand si iPad mini.

Preturile pentru iPad cu ecran Retina, de 16 GB, incep de la 299 de euro, la abonamentele Colibri 35 si ajung la 432 de euro la abonamentele Colibri 14.

Un iPad mini poate fi achizitionat la 149 de euro la un abonament Colibri 35, sau la 288 de euro in cazul unui abonament Colibri 14.

Tabletele mai pot fi cumparate n 24 de rate lunare, fara avans, prin intermediul cardurilor de credit CardAvantaj de la Credit Europe Bank, Banca Romaneasca MasterCard sau a cardurilor de credit selectate BRD Finance MasterCard, anunta operatorul.Astfel un iPad cu ecran Retina de 16 GB poate fi achizitionat cu o rata lunara de 32 de euro, suma care cuprinde abonamentul Colibri 14 pentru iPad pe doi ani si rata lunara pentru tableta.

iPad mini de 16GB va fi disponibil la 26 de euro/luna, ceea ce reprezinta abonamentul Colibri 14 pentru iPad pe doi ani si rata lunara pentru tableta.

iPad mini este cu 23% mai subtire si cu 53% mai usor decat a treia generatie de iPad. Dispozitivul este echipat cu un ecran spectaculos de 7,9 inci si un procesor A5 dual-core creat de Apple.

IPad 4 are un ecran Retina de 9,7 inci, un procesor A6X special creat de Apple, o noua camera FaceTime HD si performante Wi-Fi imbunatatite.

Atat iPad mini cat si generatia a patra de iPad ruleaza pe sistemul de operare iOS 6.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 20 Octombrie 2020, 02:57
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter