IT&C

Orange Romania a lansat iPhone 4. Vezi preturile si disponibilitatea

24 septembrie 2010, ora 10:00 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
iPh4-mica.jpg
Orange Romania a introdus iPhone 4 in Romania. Pretul terminalului variaza, in functie de abonamentele si modelele alese, intre 230 euro si 560 euro. Vezi preturile in detaliu.
Orange Romania a introdus terminalul in doua versiuni - cu memorie de 16 Gb si cu memorie de 32 Gb. Terminalele pot fi achizitionate cu un abonament pe un an sau pe doi ani, preturile ramanand aceleasi si in cazul clientilor Orange Romania care isi prelungesc contractele.

Pentru abonamentele "Delfin si altele" (exceptand Pantera - n.r.), terminalele costa 460 euro sau, pentru modelul de 32 Gb, 560 euro.
Pentru abonamentele Pantera de peste 20 euro/luna, telefonul costa 230 euro sau 330 euro.

Vezi tabelul de mai sus pentru mai multe detalii precum si amanunte pe site-ul oficial al Orange Romania.Telefonul este comercializat in 20 de magazine din tara precum si online.

Pe langa Orange Romania, eMag.ro vinde in Romania iPhone 4, la pretul de 4.500 lei (1.050 euro), varianta de 32 Gb.

iPhone 4 are functia FaceTime, care permite convorbiri video, un nou ecran Retina cu cea mai mare rezolutie de pana acum integrata intr-un telefon mobil, reusind astfel sa redea text, imagini si videoclipuri foarte clare. iPhone 4 are si camera foto de 5 megapixeli cu blit LED, camera video HD, procesor Apple A4, giroscop cu 3 axe si timp de vorbire de pana la 40% mai mare, toate intr-un design din sticla si otel inoxidabil. iPhone 4 vine insotit de iOS4, care include peste 100 de noi caracteristici fata de varianta anterioara. App Store ofera acces la peste 200.000 de aplicatii, inclusiv la noua aplicatie iMovie creata special pentru iPhone 4.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 15 Iunie 2021, 02:44
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter