- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Orange Romania a scos temporar iPhone 3G din oferta, pentru a promova mai bine noul 3G S

05 Aug, 16:46 • emanuel.ceciu
Odata cu lansarea oficiala a celui mai recent model de iPhone, 3G S, operatorul Orange Romania, unicul importator oficial pe piata locala, a scos din oferta modelul anterior al carui stoc se epuizase, iPhone 3G, atat in magazinul online, cat si in cadrul magazinelor traditionale.
Orange Romania a scos temporar iPhone 3G din oferta, pentru a promova mai bine noul 3G S

Oficialii companiei au explicat acest lucru prin faptul ca in prezent urmaresc sa promoveze mai puternic iPhone 3GS, si nu au exclus reincluderea in oferta, ulterior, a modelului 3G.

„Referitor la iPhone 3G 8GB, estimam ca acesta va reaparea in oferta la sfarsitul lunii august”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Mihnea Serbu, senior product manager. Data reintroducerii iPhone 3G in oferta va coincide cu reinnoirea stocurilor cu terminalul mobil de la Apple.

Oficialii Orange au precizat ca modelul iPhone 3G de 16 Gb nu se mai fabrica, astfel incat acesta nu va mai ajunge in mod oficial in Romania.

Abonamentele pentru iPhone 3G S sunt de 19 euro, 39 euro si 59 euro/luna, cu TVA inclus. In functie de abonament, pretul noului telefon variaza intre 199 euro si 519 euro.

Terminalul este disponibil si „la liber”, la preturi intre 450 euro si 650 euro.

Cel mai mic pret al abonamentului pentru iPhone 3G era de 20 de euro/luna. In functie de minutele de convorbire incluse, precum si mesaje gratuite, preturile abonamentelor puteau urca la 39 euro si 59 euro.

La liber, terminalul iPhone 3G de 8 Gb era comercializat de Orange la un pret de 450 euro.