IT&C

Orange Romania, invinsa de un timisorean: Ce a fost operatorul obligat sa faca

13 februarie 2014, ora 17:49 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
orangee.jpg
Orange, unul dintre cei mai importanti operatori de telefonie mobila din Romania, a fost nevoit sa-si demonteze antena GSM si celelalte echipamente electronice amplasate pe terasa unui bloc ultracentral din Timisoara, dupa ce instantele de judecata au anulat contractul prin care operatorul a cesionat 150 de metri patrati din partea superioara a cladirii.

In ciuda faptului ca aceasta intelegere aducea asociatiei o chirie de 4.500 de euro pe an si un telefon mobil cu abonament in retea, aflat in posesia administratorului, in luna mai 2010, la nici doi ani de la semnarea contractului, unul dintre locatarii de la etajul IV a cerut instantelor de judecata sa oblige operatorul GSM sa inlature antena.

Magistratul care a dispus demolarea antenei GSM a invocat faptul ca, la incheierea contractului, nu au fost respectate doua conditii legale, potrivit publicatiei locale opiniatimisoarei.ro.

In primul rand, si-au dat acordul pentru semnarea contractului doar 27 din cei 64 de proprietari care sunt titulari ai dreptului de proprietate comun? si fortata asupra acoperisului blocului, iar, in al doilea rand, nu a existat acordul reclamantilor care locuiesc in apartamentul deasupra caruia se afla terasa blocului, care au fost direct afectati de vecinatatea cu antena GSM.In trimestrul al treilea, veniturile Orange Romania au fost de 241 milioane de euro, inregistrand o crestere de 3,2% fata de trimestrul al treilea din 2012, in baza comparabila.

La 30 septembrie 2013, compania avea 10.383.481 de clienti, cu 183.000 mai multi clienti decat in urma cu trei luni. O contributie importanta in atragerea unui numar mai mare de utilizatori ai serviciilor Orange a avut-o noul serviciu Orange TV, dar si ofertele cu trafic de date inclus in toate abonamentele si optiunile PrePay impreuna cu noile servicii si aplicatii.

Principalii competitori ai Orange sunt Vodafone si Cosmote.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 19 Iunie 2021, 17:28
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter