IT&C, NEW MEDIA

OrangesiFly Taxi lanseazaaplicatiaprin care cursele pot fi platite prinSMS

15 ianuarie 2013, ora 15:15 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
taxi.jpg
Orange Romania in parteneriat cu Fly Taxi lanseaza aplicatia Fly Taxi, ce permite plata calatoriei cu taxiul prin telefonul mobil.

"Aplicatia se adreseaza posesorilor de smartphones, este disponibila atat pentru sistemul de operare Android, cat si iOS, si poate fi descarcata gratuit din magazinul Google Play si AppStore", transmite companiea telecom.

Aceasta aplicatie ofera utilizatorilor posibilitatea sa comande direct un taxi, mentionand adresa de plecare si destinatia calatoriei. Ea calculeaza automat care este pretul calatoriei, afiseaza indicativul masinii si cere confirmarea clientului pentru a realiza plata direct cu telefonul.

Ulterior clientii primesc prin SMS confirmarea platii. Odata cu aceasta confirmare, suma de plata se va regasi pe factura de servicii, in cazul clientilor cu abonament, iar in cazul posesorilor de cartele suma necesara pentru plata calatoriei afisate si confirmate in cadrul apl icatiei li se va retrage din creditul PrePay. Aplicatia contorizeaza timpul ramas pana la sosirea taxiului si atentioneaza clientul cu 1 minut inainte, precum si in momentul sosirii.Comenzile si plata cu telefonul mobil se pot face de oriunde din lume, urmand ca preluarea clientului sa aiba loc la aeroportul Henri Coanda din Bucuresti, unde soferul taxiului il va astepta cu o pancarta pe care scrie numele clientului. De asemenea, aplicatia permite comandarea si plata unui taxi in avans si programarea zilei si orei de sosire.

Serviciile de taxi Fly sunt disponibile pentru clientii din Bucuresti. Serviciul a fost dezvoltat in parteneriat cu Fly Taxi, Netopia MobilPay si dezvoltatorul de aplicatii Cronos Mobile.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 30 Octombrie 2020, 06:03
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter