- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Payzone: servicii electronice de plata a facturilor pentru ING Bank Romania

09 Apr, 15:01 • Redactia DailyBusiness
Payzone va asigura servicii electronice de plata a facturilor pentru servicii si utilitati, iar ING Bank urmeaza sa puna la dispozitia partenerului sau platformele bancare pentru administrarea fluxurilor de lichiditati ale furnizorilor de servicii, au anuntat miercuri companiile.
Payzone: servicii electronice de plata a facturilor pentru ING Bank Romania

Payzone si ING Bank Romania au devenit parteneri pe piata romaneasca pentru o perioada de cel putin 5 ani.

„Prin colaborarea noastra cu ING Bank, dorim sa oferim clientilor platitori, pe langa avantaje de economie de timp si proximitate, garantia ca sumele pe care le vor plati in locatiile Payzone vor ajunge la companiile furnizoare”, a declarat Cristina Constantin, directorul comercial al Payzone, relateaza NewsIn.

Payzone estimeaza ca pana la sfarsitul anului, consumatorii vor putea achita in sucursalele sale cel putin 10 tipuri de servicii si utilitati facturabile.

„Parteneriatul cu Payzone ne permite sa extindem gama de servicii de colectare oferite clientilor nostri. Companiile furnizoare de utilitati si de servicii de telecomunicatii isi vor extinde astfel considerabil reteaua de colectare”, a spus Victor Rusu, directorul departamentului de plati si management al ING Bank Romania.

Payzone are una dintre cele mai extinse retele independente de plati electronice cu numerar din Europa, operand peste 630 milioane de tranzactii anual, printr-o retea constituita din 240.000 de puncte de operare.

Payzone opereaza in Romania din anul 2005 si detine peste 8.000 de terminale, avand relatii comerciale cu peste 1.200 de distribuitori si parteneri de retail. Compania ofera servicii de operare electronica de plata a facturilor pentru Posta Romana.

ING Bank Romania, sucursala de pe piata romaneasca a grupului financiar olandez ING, are 29 de sucursale bancare pentru companii si peste 160 de unitati pentru populatie.