IT&C

Posta Romana intra in concurenta cu Germanos, Euro GSM si Arsis

26 august 2013, ora 18:14   | 2 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
telefoon.jpg
Posta Romana are in plan extinderea gamei de servicii si produse distribuite prin sistemul postal, urmarind incheierea de parteneriate comerciale cu firmele interesate de accesul in reteaua postala in vederea lansarii conceptului 'Ghiseul Telecom', a anuntat luni Compania Nationala 'Posta Romana' (CNPR).

Noul concept va fi un spatiu dedicat vanzarii serviciilor si produselor oferite de catre operatorii de comunicatii, prin intermediul retelei nationale de oficii postale.

"Activand pe o piata concurentiala, C.N. Posta Romana S.A. va oferi acest serviciu in mod obiectiv si nepreferential, fara a influenta optiunea finala a clientului. in prezent, se urmareste diversificarea portofoliului de produse si servicii, avand ca obiectiv cresterea veniturilor Postei Romane, prin utilizarea eficienta atat a capilaritatii retelei postale, cat si a resurselor umane si logistice de care aceasta dispune", a precizat Ion Smeeianu, directorul general al Companiei.

Potrivit CNPR, potentialii parteneri pot transmite, in perioada 1-30 septembrie 2013, propunerile de colaborare si ofertele comerciale pe adresa de e-mail [email protected]Posta Romana, lider pe piata serviciilor postale din Romania, dispune de cea mai extinsa retea de retail, formata din peste 5.600 de subunitati postale, dintre care 1.100 informatizate si peste 500 incluse in VPN.

Cu peste 32.000 de angajati, CNPR proceseaza, anual, sute de milioane de trimiteri postale si distribuie catre cinci milioane de beneficiari drepturi banesti aferente sistemului public de pensii, al asigurarilor sociale de stat, IOVR /persoane invalide, orfane si vaduve de razboi/, agricultori si pensii militare.

Pe piata locala a distribuitorilor de servicii si produse ale operatorilor de comunicatii activeaza companii precum Germanos, Euro GSM si Arsis.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ioana P. a spus:
27/08/2013 18:23
Posta Romana face orice altceva in afara de servicii postale decente. Cum e ca tu sa te numesti POSTA ROMANA si sa pui la dispozitie orice in afara de ceea ce reprezinta numele tau? Ar fi mai isteti sa isi imbunatateasca serviciile din core business in loc sa se ocupe de cai verzi pe pereti!
 
CalinR a spus:
28/08/2013 11:52
Posta Romana o adunatura de loseri la conducere, directori care se ocupa doar de prostii, la cate filiale si ce flote de masini au ar putea sa fie cu mult deasupra altor curierate private gen Urgent, Fan..s-ar putea numi si ei "Posta"
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 20:54
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter