IT&C

Power Net Consulting, afaceri de 27 mil. euro in 2008, sustinute de proiecte publice

04 iunie 2009, ora 14:30 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
ITShit-mica.jpg
Power Net Consulting, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii informatice integrate de pe piata din Romania, a inregistrat in 2008 afaceri de 27 mil. euro, de peste 4 ori mai mult fata de 2007, ca urmare a castigarii unui numar important de licitatii publice.
In primele 3 luni ale anului curent, compania a realizat un rulaj de 9 mil. euro.

Serviciile Power Net Consulting se adreseaza unui spectru larg de structuri comerciale, industriale, servicii publice, institutii guvernamentale si educationale.

Sectorul public genereaza o mare parte din cifra de afaceri a companiei. Printre clientii Power Net Consulting se numara Camera Deputatilor, Inspectoratul General al Politiei Romane, Ministerul Administratiei si Internelor, Consiliul Concurentei, Ministerul Culturii si Cultelor, Universitatea Politehnica Bucuresti, Institutul pentru Tehnologii Avansate, Inspectoratul General al Politiei de Frontiera, Teletrans SA, Agentia Nationala AgerPress, si companii din sectorul privat precum Romtelecom, Soc. Nationala Nuclearelectrica SA, Elmec Romania, Grupul Humanitas.Compania Power Net Consulting a fost infiintata in 1999.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 09 Decembrie 2021, 12:17
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter