IT&C

Power Net Consulting tinteste vanzari de 15 mil. euro in 2011, dintre care 40% catre mediul privat

11 iulie 2011, ora 13:03 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Claudia Ilina.JPG
Compania de servicii IT Power Net Consulting tinteste, pentru acest an, vanzari totale de 15 milioane de euro, in crestere cu 25% fata de valoarea inregistrata in 2010.

Compania spera ca minim 40% din venituri sa fie generate de proiecte derulate in mediul privat, iar valoarea acestora sa inregistreze o crestere 43% fata de 2010.

Pentru 2011, Power Net Consulting vizeaza extinderea portofoliului de clienti in randul companiilor de marime medie din Romania.

Apreciem ca al doilea semestru al anului 2011 va aduce o crestere a cererii de produse, solutii si servicii IT in randul companiilor din Romania. Dupa doi ani in care climatul general incert a determinat amanari ale deciziilor de investitii, acum companiile si-au reasezat prioritatile, au inteles impactul pe care tehnologia de care beneficiaza il poate avea asupra rezultatelor de afaceri si sunt pregatite sa investeasca, a declarat Claudia Ilina (foto), Sales Manager, Power Net Consulting.Compania Power Net Consulting a fost infiintata in 1999, iar serviciile sale se adreseaza unui spectru larg de structuri comerciale, industriale, servicii publice, institutii guvernamentale si educationale.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 09 Decembrie 2021, 12:03
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter