IT&C, LIFESTYLE

Primul cinematograf VR din Romania

30 iunie 2017, ora 17:58 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
THE VR CINEMA_Veranda Mall_1.jpg
Primul cinematograf VR, care va rula în exclusivitate doar filme de realitate virtuală, a fost inaugurat recent în Veranda Mall. Cu o investiție de peste 150.000 euro, THE VR CINEMA este unul dintre primele cinematografe de realitate virtuală la nivel mondial.

Deborah Chen, fondatoarea THE VR CINEMA: „ În următorii ani, VR-ul va aduce schimbări majore în societatea noastră. De exemplu, realitatea virtuală poate fi utilizată în scop educațional, oferindu-le elevilor posibilitatea de a învăța mai rapid și mult mai interactiv decât până acum. Imaginați-vă o lecție de geografie în cadrul căreia elevii au ocazia de a merge pe gheața din Antarctica în timp ce învață despre calotele glaciare.”

THE VR CINEMA din Veranda Mall oferă experiențe VR de 30 de minute, aceasta fiind, de altfel, durata recomandată.

Pasionații de filme pot alege dintr-un portofoliu de 17 producții grupate în patru pachete tematice: documentare, comedii, călătorii și Sci-Fi, și au ocazia să urmărească filme diferite în același timp.THE VR CINEMA este deschis zilnic, între 14:00 și 22:00 în timpul săptămânii, și de la 11:00 la 22:00 în weekenduri.

Locația are o capacitate de 15 locuri, iar scaunele au mobilitate 360 grade, ceea ce le permite clienților să se rotească, efect ce contribuie la o experiență VR completă.

Prețul unui bilet este de 25 de RON, iar cele cu discount costă 20 de RON. De asemenea, sunt aplicate discounturi de grup.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 18 Mai 2022, 15:32
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter