IT&C

Primul cumparator de Iphone 6 din Romania ar fi stat 3 zile in cort in fata magazinului

31 octombrie 2014, ora 12:41, autor(i): Madalina Pana   | 2 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
iphone6.jpg
Strategie de marketing sau nu, Telekom a prezentat joi seara, cu ocazia lansarii iPhone 6, un client care a stat 3 zile intr-un cort in fata unui magazin al companiei pentru a cumpara acest telefon.

Mihai, un tanar din Romania pasionat de produsele Apple, a marturisit ca este dispus sa mai faca un asemenea gest si la lansarea Iphone 7.Noul telefon este vandut in magazinele Telekom Romania la un pret de circa 3.300 de lei la liber. Pretul Iphone 6 coboara insa la ofertele cu abonament, in functie de valoarea abonamentului.Tot joi seara, dar cu o jumatate de ora mai tarziu, a organizat un eveniment de lansare a noului telefon si Vodafone Romania, odata cu deschiderea unui nou magazin in centrul istoric al Capitalei, pe strada Lipscani.

Magazinul din strada Lipscani are o suprafata de 100 de metri patrati utili si este dispus pe doua niveluri. Si Vodafone a prezentat joi seara primul client al companiei care a cumparat un Iphone 6, respectiv tanara de mai jos.Cele mai asteptate terminale ale momentului, Iphone 6 si Iphone 6 Plus, sunt disponibile din 31 octombrie in noul magazin si in intreaga retea Vodafone, alaturi de un pachet special creat, RED 49, ce include convorbiri si SMS-uri nelimitate in orice retea nationala, 4,5 GB trafic de date, 1.500 de minute internationale si in roaming, precum si acces pe intreaga perioada contractuala la TV prin SeeNow powered by Vodafone si muzica prin Zonga powered by Vodafone.

Iphone 6 si Iphone 6 Plus vor fi disponibile la sfarsitul lunii octombrie intr-un total 69 de tari si teritorii, iar pana la sfarsitul acestui an in peste115 tari, in cadrul celei mai rapide campanii de introducere pe piete a smartphone-ului Apple care a avut loc vreodata. 
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
dan a spus:
31/10/2014 14:58
Prosti facuti gramada !
 
hater a spus:
02/11/2014 01:45
dan,prost esti tu!
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 20 Mai 2022, 20:55
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter