IT&C, AUTO

Producatorii auto cred ca Apple si Google le pot deveni concurenti puternici

03 martie 2015, ora 17:25 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
AppleCar.jpg
Directorii din industria auto iau in serios posibilitatea ca Apple si Google sa devina concurenti pe piata automobilelor, chiar daca se gandesc sa se asocieze cu cei doi giganti din sectorul tehnologiei.

"Daca aceste doua companii intentioneaza sa produca singure vehicule electrice ar putea sa o faca repede. Suntem foarte interesati de tehnologiile Google si Apple si cred ca Volkswagen poate aduce la un loc lumea digitala si mobila", a declarat Martin Winterkorn, directorul general al grupului VW, la salonul auto de la Geneva, transmite Mediafax.  

Apple lucreaza la dezvoltarea unui automobil electric si vrea sa inceapa productia acestuia cel mai devreme in 2020, au declarat luna trecuta persoane apropiate situatiei. Google a anuntat in ianuarie ca vrea ca in decurs de cinci ani sa aiba in circulatie un automobil autonom.  

"Concurenta trebuie in mod sigur sa fie luata in serios. Cu cat ne apropiem de un automobil autonom, cu atat devine mai slaba legatura dintre client si automobil. Google si Apple nu sunt impovarate cu tehnologie invechita, pot porni de la zero", a spus Stefan Bratzel, director al Centrului pentru Management Auto la Universitatea pentru Stiinte Aplicate din Bergisch Gladbach, German

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 22 Mai 2022, 00:22
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter