- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Proprietarul Best Distribution distribuie oficial jocurile video ale Disney Interactive, Square Enix/Eidos, Konami si Koei

24 Feb, 14:10 • Redactia DailyBusiness
CD Media, proprietarul principalului distribuitor de jocuri video de pe piata locala, va deveni incepand cu luna martie distribuitorul oficial al publisherilor Disney Interactive, Square Enix/Eidos, Konami Digital Entertainment, Koei si Black Bean Games.
Proprietarul Best Distribution distribuie oficial jocurile video ale Disney Interactive, Square Enix/Eidos, Konami si Koei

Din portofoliul acestora fac parte titluri si francize ca Toy Story, Hannah Montana, High School Musical (Disney Interactive), Final Fantasy, Batman Arkham Asylum, Tomb Raider (Square Enix/Eidos), Pro Evolution Soccer – pe platforma Xbox360 si PC – (Konami), Ninja Gaiden, Dynasty Warriors (Koei), WRC2010, SBK 09 (Black Bean Games.

CD Media a incheiat 2009 cu o cifra de afaceri de 23,7 milioane de euro, si un profit net de 1,6 milioane de euro. Estimarile pentru 2010 vizeaza o cifra de afaceri de 35 de milioane de euro si un profit de 3,2 milioane de euro.

Best Distribution detine pozitia de lider pe piata romaneasca de import si distributie de jocuri pentru console si pentru PC, cu o cota de aproximativ 65%.

Best Distribution importa, comercializeaza produsele companiilor Electronic Arts, Activision Blizzard, Take 2 Interactive, Capcom, Square Enix/Eidos, Namco Bandai/Atari, Disney Interactive si altii.