- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Razboi in promotii: Vodafone reduce de luni pretul iPhone 4, Cosmote face noi oferte pentru smartphone-uri

20 Dec, 16:23 • emanuel.ceciu
Cosmote Romania a anuntat luni un nou portofoliu promotional care include atat servicii de voce cat si de date in planurile tarifare dedicate telefoanelor de tip smartphone. Cu toate ca iPhone 4 al Apple este smartphone, si inca unul foarte cautat, noua oferta nu il include si pe acesta. Miscarea Cosmote vine la putine ore dupa ce Vodafone Romania a anuntat o reducere de preturi pentru abonamentele iPhone 4.
Razboi in promotii: Vodafone reduce de luni pretul iPhone 4, Cosmote face noi oferte pentru smartphone-uri

Astfel, Vodafone Romania a anuntat, la mai putin de o saptamana de la lansarea terminalului pe piata autohtona, reducerea preturilor la iPhone 4 cu 50-100 euro, in functie de planul tarifar ales. Oficialii operatorului britanic nu au oferit explicatii privind reducerea neasteptata de pret, insa, cel mai probabil, compania doreste sa atraga cat mai multi clienti pe care, in timp, sa ii fidelizeze si astfel sa acopere „pierderea” care provine din pretul redus.

La putin timp dupa anuntarea ofertei, site-ul www.vodafone.ro a fost cazut cateva zeci de minute sau a putut fi accesat cu greutate.

Dupa ce timp de doi ani Orange Romania a avut exclusivitate de vanzare asupra iPhone-ului in Romania, concurenta se inteteste – la finalul saptamanii trecute, terminalul Apple a inceput sa fie comercializat si de Cosmote si de Vodafone Romania.

In ceea ce priveste oferta Cosmote Romania pentru toate smartphone-urile din portofoliu, mai putin iPhone 4, compania elena include „sute de minute si SMS-uri in retea”, pana la 280 de minute nationale, 500 MB de trafic de date.

Clientii noi Vodafone pot achizitiona, promotional, iPhone 4 16 GB la 200 euro (fata de pretul initial de 300 euro), impreuna cu pachetul iPhone 1 GB si la 150 euro (fata de 200 euro), impreuna cu abonamentul iPhone 1,5 GB.

iPhone 4 32 GB este disponibil clientilor noi la 300 euro (fata de pretul initial de 400 euro), impreuna cu pachetul iPhone 1 GB si la 250 euro (fata de 300 euro), impreuna cu abonamentul iPhone 1,5 GB.

Phone 4 este comercializat prin intermediul magazinelor Orange la preturi incepand cu 169 Euro (impreuna cu abonamentul Orange Pantera de 49 Euro/luna.

Orange Romania a introdus recent optiunea Magic Group, in urma careia trei clienti ai companiei pot vorbi gratuit intre ei, nelimitat.