IT&C

RCS&RDS a ajuns la peste 2 milioane de abonati persoane fizice la telefonia mobila

21 aprilie 2016, ora 17:45 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
digi.jpg
Serviciul de telefonie mobila Digi Mobil a ajuns la peste 2 milioane de abonati, persoane fizice, in numai doi ani de la relansare, ajungand astfel la o cota de piata estimata de 25% din piata abonamentelor pentru persoane fizice.

Pachetul de servicii
Optim Nelimitat  a atras 1 milion de clienti in ultimii doi ani si se claseaza in acest fel in topul preferintelor utilizatorilor Digi Mobil si din piata.

In acelasi timp, serviciul de internet mobil inregistreaza peste 2,4 milioane de utilizatori.


Investitiile majore in dezvoltarea si extinderea retelei Digi Mobil 3G si 4G, tehnologiile de ultima generatie care au dus la cresterea calitatii serviciului de voce si date mobile, dar si ofertele comerciale concepute sa raspunda cerinţelor şi nevoilor de comunicare ale utilizatorilor din Romania, au atras intr-o perioada scurta, numarul mare de utilizatori in reteaua companiei RCS & RDS.In acelasi timp, traficul total de date mobile dintr-o luna a ajuns la 2,8 milioane de Gbytes, in timp ce traficul lunar de  Internet si date fixe a ajuns la 204 milioane de Gbytes. Traficul mediu al unui utilizator Digi Mobil este astfel de aproape 3 ori mai mare decat al unui utilizator mediu din piata.

Prețurile abonamentelor din portofoliul Digi Mobil incep de la 2 euro/luna (TVA inclus) și includ, in funcție de pachetul ales, minute nelimitate in rețeaua Digi (fix-mobil), dar și in alte rețele naționale și internaționale (fix-mobil), sute de SMS-uri, trafic lunar de date mobile de pana la 5 GB in reţeaua 3G şi de pana la 30 GB la viteza maxima in reţeaua 4G.

Incepand de joi, compania vine in sprijinul utilizatorilor care nu sunt clienti de servicii fixe Digi si isi porteaza numarul in reteaua Digi Mobil si le ofera posibilitatea de a achizitiona telefoane inteligente cu avans scazut cu pana la 50%.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 21 Ianuarie 2022, 13:12
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter