IT&C, NEW MEDIA

RCS&RDS lanseaza Digi Storage pentru clientii persoane juridice

26 iunie 2015, ora 11:58 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
digistorage.jpg
Incepand de astazi, 26 iunie, RCS & RDS le ofera clientilor persoane juridice, posibilitatea de a beneficia de avantajele serviciului Digi Storage, unul dintre cele mai accesibile si rapide solutii de stocare, partajare si organizare a datelor in cloud.

Digi Storage este disponibil la preturi cuprinse intre 4 RON si 40 RON/luna (TVA inclusa) si poate fi contractat doar de catre abonatii Digi Net.

Digi Storage reprezinta punctul unic de stocare a fisierelor care poate fi accesat de catre clientii pesoane juridice din orice loc in care exista o conexiune la internet fix sau mobil, de pe orice dispozitiv – PC cu sistem de operare Windows, Linux, Mac OS X sau dispozitive mobile - Android, iOS si Windows Phone.

Aplicatiile client pe care le ofera compania se sincronizeaza automat pentru toate dispozitivele utilizate. Totodata, utilizatorii care aleg sa inlocuiasca serverul de fisiere cu serviciul Digi Storage, au posibilitatea de a imparti capacitatea de stocare cu toti angajatii companiei, alocandu-le acestora atat un spatiu comun, cat si unul privat care poate fi administrat direct din browser.  „Ne-am propus sa crestem portofoliul de servicii dedicat clientilor business. Digi Storage le ofera clientilor nostri posibilitatea ca toate datele sa fie intr-un singur loc, indiferent de tipul echipamentului si a tehnologiei de acces utilizate”, a declarat Mihai Struteanu, director comercial Digi Business.

Clientii companiei pot opta pentru un spatiu de stocare de 50 GB pentru doar 4 RON/luna (TVA inclusa), pentru 100 GB tariful este de 8 RON/luna (TVA inclusa), pentru 150 GB costul se ridica la 12 RON/luna (TVA inclusa), pentru 300 GB pot contracta serviciul contra sumei de 20 RON/luna (TVA inclusa), iar pentru 1 TB trebuie sa plateasca 40 RON/luna (TVA inclusa).

In plus, clientii pot solicita mai multe conturi pentru angajatii lor, activarea acestora costand doar 1,5 RON/luna per utilizator pentru mai putin de 10 utilizatori si 1 RON/luna per utilizator pentru mai mult de 10.
   
Spatiu stocare in Digi Storage Tarif lunar (TVA inclusa)
50 GB 4 RON
100 GB 8 RON
150 GB 12 RON
300 GB 20 RON
1 TB 40 RON

In plus, utilizatorii serviciului pot descarca gratuit aplicatia Digi Storage SIM Backup care le ofera posibilitatea de a-si salva in contul personal Digi Storage numerele de telefon si mesajele din telefonul mobil, precum si avantajul de a importa ulterior datele in dispozitivul mobil. 

Pentru a se putea inregistra ca utilizatori Digi Storage, clientii RCS & RDS pot obtine datele de acces prin ContulmeuDigi. Interfata web Digi Storage reprezinta punctul de acces in contul de stocare de unde clientii pot descarca aplicatia Digi Storage pentru PC.

Pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Android, iOS si Windows Phone aplicatia se poate descarca gratuit din store-urile Google, Apple si Microsoft.

Clientii companiei beneficiaza de superviteze de download si upload, transferul de date realizandu-se cu viteze de pana la 1 Gbps.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 17 Mai 2022, 16:44
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter