IT&C

RCS & RDS: Peste 1 milion de numere de telefonie mobilă portate în rețeaua Digi Mobil

10 ianuarie 2017, ora 17:35 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
telefon.jpg
Digi Mobil, cel mai tanar operator de telefonie mobila din Romania, inregistreaza la inceput de an peste 1 milion de numere portate in reteaua proprie a RCS & RDS.

Din octombrie 2008 cand a fost lansat serviciul de portabilitate si pana la inceputul anului 2017 au fost portate in reteaua Digi Mobil peste 1 milion de numere, provenite de la ceilalti operatori de telecomunicatii de pe piata din Romania si astfel devine furnizorul cu cele mai multe numere primite prin portare.  

Investitiile semnificative in dezvoltarea si extinderea continua a acoperirii retelei Digi Mobil 3G si 4G, tehnologiile de ultima generatie care au dus la imbunatatirea calitatii serviciilor de voce si date mobile, dar si ofertele comerciale atractive ce raspund nevoii din ce in ce mai mare de trafic de date au avut un aport semnificativ la cresterea numarului de utilizatori din reteaua de comunicatii mobile a RCS & RDS.   

Digi Mobil inregistreaza in prezent peste 3 milioane de abonati, persoane fizice si juridice, in mai putin de trei ani de la relansarea serviciului. In prezent, reteaua 3G Digi Mobil acopera peste 97% din populatie, iar reteaua 4G a atins pragul de 37%.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 09 Decembrie 2021, 11:32
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter