IT&C

Romtelecom: Operatorii sacrifica veniturile pentru cota de piata

06 decembrie 2011, ora 12:15, autor(i): Silviu Boiangiu   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
money_lock.jpg
Retelele de comunicatii fixe sacrifica veniturile in lupta pentru cota de piata, iar investitiile in retea sunt din ce in ce mai mari, a declarat, marti, George Makowski, director executiv comercial, segmentul business, al Romtelecom.
"Mergem la actionari si cerem din ce in ce mai multi bani pentru investitii in retea", a declarat acesta, adaugand ca piata este una dominata de cifre.

Totodata, conceptul de loialitate al clientilor pentru un operator a disparut complet. Seful Romtelecom spune ca jucatorii din online exploateaza retelele de telecom in timp ce investitiile sunt realizate doar de operatori, iar "la sfarsitul zilei, ne temem ca vom ajunge doar niste operatori de tevi".

Pentru a contracara acest fenomen, seful Romtelecom spune ca compania sa se concentreaza pe dezvoltarea de noi produse si servicii si sa inteleaga nevoile consumatorilor.Un mesaj similar cu cel al sefului Romtelecom avea, cu cateva luni in urma, si Marian Velicu, la vremea aceea senior director in cadrul Vodafone Romania. Acesta declara ca este necesara o dezbatere despre un nou model economic in industria comunicatiilor, in care o parte din investitiile operatorilor sa fie sustinute si de furnizorii de content.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Adrian Popescu a spus:
06/12/2011 23:28
Iar cei care din care se constitutie piata ar trebui sa sacrifice vreo doua companii de telefonie mobila....
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 16:42
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter