IT&C, CARIERE

Schimbari in top-managementul Orange Romania

05 februarie 2016, ora 10:14 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Liudmila Climoc.jpg
Orange România anunță o serie de schimbări în structura echipei de top management, ce fac parte dintr-un plan mai larg de evoluţie creat de Gervais Pellissier, deputy CEO și Executive Director al regiunii europene a grupului Orange.

Astfel, Jean-Franҫois Fallacher își încheie mandatul ca Chief Executive Officer al Orange România și dă curs unor noi oportunități la Orange Polonia. În același timp, grupul Orange o numește pe Liudmila Climoc (foto), în prezent Chief Executive Officer la Orange Moldova, în rolul de CEO al Orange România.

Julien Ducarroz, care deține acum poziția de Chief Commercial Officer la Orange România, este numit CEO al Orange Moldova.

Aceste schimbări vor intra in vigoare de la 1 mai 2016.Liudmila Climoc are o experiență extinsă în domeniul telecomunicațiilor, obținută de-a lungul celor 19 ani petrecuți în această industrie. Și-a început cariera la Orange Moldova, unde a condus numeroase proiecte și lansări comerciale importante. În 2008, Liudmila a fost promovată din poziția de Chief Sales Officer în cea de Chief Executive Officer.

Sub conducerea sa, compania și-a dublat baza de clienți, la peste 2,6 milioane de clienți astăzi, consolidând astfel leadership-ul puternic al Orange în Moldova, cu o cotă de piață de 57% din sectorul de mobil.

Liudmila a asigurat conducerea pe plan tehnologic și pe planul inovațiilor a Orange în Moldova, unde are în palmares 2 premiere în industrie – lansarea HD Voice și HD Voice Internațional pentru mobil, înainte ca acestea să fie adoptate la scară largă în restul Europei.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 13 August 2020, 05:41
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter