IT&C

Schneider Electric a cumparat principalul jucator pe piata centrelor de date prefabricate

16 ianuarie 2014, ora 14:31 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
date.jpg
Schneider Electric, companie prezenta si in Romania, a achizitionat compania spaniola AST Modular, lider in centre de date prefabricate la nivel mondial.

Avand peste 12 ani de experienta, AST Modular ofera un portofoliu complet de module prefabricate, servicii, expertiza de proiect si asistenta la punerea in functiune. In urma achizitiei AST Modular, Schneider Electric isi consolideaza pozitia pe piata de centre de date prefabricate.

Cu sediul central in Barcelona, Spania, AST Modular a implementat peste 450 de proiecte de centre de date in peste 30 de tari. Compania si-a extins portofoliul cu module non-ISO, design multi-modular, camere multi-modulare pentru centre de date, precum si o gama larga de optiuni de climatizare optimizate pentru spatiul IT prefabricat.

Sistemele modulare prefabricate permit adaptarea rapida a capacitatii unui centru de date, necesitand un timp redus pentru instalare si operare, in comparatie cu un centru de date conventional.

Schneider Electric este specializata la nivel global in managementul energiei, cu operatiuni in mai mult de 100 de tari si cu 140.000 de angajati. Compania fera solutii integrate pentru diverse segmente de piata, detinand pozitii de lider in domeniul infrastructurii, al proceselor industriale, automatizarilor in constructii si al centrelor de date sau retelelor. Schneider Electric are, de asemenea, o prezenta extinsa si in domeniul aplicatiilor pentru segmentul rezidential. Venituri din vanzari au fost de 24 miliarde de euro in 2012.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 15 August 2022, 12:18
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter