- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Seful Romtelecom intr-o ipostaza deloc business – in sort si pe bicicleta la 60 de ani (Vezi FOTO)

08 Sep, 15:32 • emanuel.ceciu
Yorgos Ioannidis, CEO-ul in varsta de 60 de ani al Romtelecom, nu practica doar activitati tipic manageriale ci iese in public si in ipostaze mai putin obisnuite - echipat in sort si "calare" pe bicicleta, acesta nu se da in laturi de la a parcurge zeci de kilometri in competitii dificile, de Triathlon. Vezi imagini cu seful Romtelecom echipat altfel decat in clasicul costum business.
Seful Romtelecom intr-o ipostaza deloc business - in sort si pe bicicleta la 60 de ani (Vezi FOTO)

Dupa ce a participat la competitii sportive precum Prima Evadare sau concursul de triatlon de la Sfanta Ana, unde a inotat 700 de metri, a mers pe bicicleta 23 de kilometri si a alergat 6 kilometri, seful Romtelecom se pregateste sa participe la o noua competitie – Triathlon Challenge – Mamaia 2010.

In cadrul acestui concurs, care va incepe pe 11 septembrie, Ioannidis va trebui sa inoate 500 de metri, sa pedaleze 20 de km si sa alerge 5 km – proba de sprint.
[gallery:150]
Daca aceasta este o miscare gandita pentru a promova imaginea companiei Romtelecom, este greu de spus. Ceea ce este sigur este insa ca Ioannidis a primit premiu pentru cel mai in varsta participant in cadrul competitiei sportive de pe langa lacul Sfanta Ana si isi depaseste limitele fizice in concursuri ce ar da batai de cap si celor mult mai tineri.

„Relatia mea cu sportul a inceput din vreamea cand eram un copil si cand nu-mi amintesc sa fi existat nici macar o zi in care sa merg catre scoala – intotdeauna alergam. Apoi, in perioada adolescentei am organizat primul triatlon din viata mea, bineinteles pentru si impreuna cu prietenii mei. Tot in acea perioada am infiintat impreuna cu prietenii mei un club de volei. In ciuda faptului ca nu am ajuns niciodata sa fiu un sportiv profesionist datorita unor mici accidentari, sportul a fost si inca este o parte importanta din viata mea”, spune pentru DailyBusiness.ro seful Romtelecom.

„Pot de asemenea sa spun ca disciplina pe care am invatat-o facand sport m-a ajutat foarte mult in activitatea de manager. In calitatea pe care o am in prezent, de director general al Romtelecom, pot spune ca de multe ori ma aflu in situatia unui alergator de cursa lunga, atrenandu-ma in fiecare zi si lucrand din greu cu echipa mea pentru a asigura succesul pe termen lung. Sportul poate fi cel mai bun mijloc de administrare a stresului si de a atinge performanta, dar de asemenea este si o buna lectie de fair play in orice competitie si o modalitate de a-ti depasi intotdeauna limitele”.

Yorgos Ioannidis este membru KeyPeople.

In curand veti putea citi pe DailyBusiness.ro un interviu in exclusivitate cu Valeria Racila von Groningen. Sotia presedintelui Raiffeisen Bank Romania, fosta campioana olimpica la canotaj si alergatoare pe distante lungi, organizeaza din 2008 singurul maraton din Capitala, Bucharest City Marathon.

Dumneavoastra cum „impacati” viata la birou cu sportul?