- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Senior Software a investit 60.000 euro pentru extinderea in Constanta

16 Jul, 14:26 • emanuel.ceciu
Firma autohtona de consultanta si dezvoltare de aplicatii informatice Senior Software a anuntat miercuri extinderea operatiunilor in Constanta, prin deschiderea unei filiale la 1 iulie 2008, investitia ridicandu-se la circa 60.000 euro.
Senior Software a investit 60.000 euro pentru extinderea in Constanta

In prezent, filiala are 5 angajati, compania avand in plan extinderea pana la 25 de oameni in 10 luni, a declarat pentru DailyBusiness.ro un oficial al companiei.

Divizia Senior Software localizata in orasul Constanta va prelua competente de cercetare, dezvoltare, intretinere si suport pentru solutia proprietara SeniorERP, au anuntat oficialii companiei.

„Folosim un complex de imprejurari favorabile care ne-au creat oportunitatea deschiderii unei filiale in Constanta. Zona este una importanta din punct de vedere al numarului mare de clienti compatibili cu specificul solutiei si serviciilor pe care le oferim, prin solutia noastra ERP pentru import, distributie si logistica”, a declarat Daniel Toma, managing director la Senior Software.

„Din punct de vedere al potentialului recrutarii de profesionisti din domeniul IT, credem ca este o zona prospata si ofertanta. Este un prim pas in strategia Senior Software de dezvoltare a noi puncte de lucru si a unei retele de parteneri la nivel national”, a declarat Daniel Toma, Managing Director la Senior Software.

Filiala din Constanta a Senior Software va avea ca principale competente dezvoltarea de componente de Business Intelligence pentru integrarea in aplicatia SeniorERP, dar si activitati de mentenanta si dezvoltare de software si servicii pentru platforma ERP oferita de Senior Software.

De asemenea, va sustine efortul de vanzari, prin localizarea serviciilor.

Solutia dezvoltata de Senior Software – SeniorERP, asigura suportul activitatilor de gestiune a resurselor companiei (ERP), fiind implicat in componente multiple ale proceselor de afaceri – financiar-contabilitate, trezorerie, mijloace fixe, gestiune clienti, comenzi vanzare, facturare, furnizori, achizitii, gestiune stocuri, productia produselor compuse, promotii, planificari livrari, management depozit (WMS).

Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare de aplicatii informatice pentru managementul afacerilor. Software este o companie membra a Senior Group.