IT&C

Siveco asteapta o crestere de 15% a afacerilor in 2012 pe fondul extinderii internationale

25 ianuarie 2012, ora 13:43, autor(i): Silviu Boiangiu 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Irina Socol, presedinte si director general Siveco
Irina Socol, presedinte si director general Siveco
Dezvoltatorul de software Siveco Romania asteapta o crestere a afacerilor de 15% in 2012, la 77 de milioane de euro, pe fondul extinderii internationale si a cresterii ponderii exporturilor in veniturile companiei, a declarat, miercuri, Irina Socol, presedinte si director general al companiei.

La nivelul anului 2011 exporturile au reprezentat 32% din afacerile de 67 de milioane de euro inregistrate de companie, iar pentru 2012 acestea sunt asteptate sa aiba o pondere de 40%.

Siveco este prezenta in acest moment in 17 tari din Nordul Africii (Maroc, Tunisia, Egipt), tari prekum Kazahstan sau Turkmenistan din CSI, dar si tari din Uniunea Europeana si Balcani.

La finele anului trecut, compania a deschis o reprezentanta in Dubai iar la mijlocul acestui an este asteptata deschiderea unei subsidiare in Kazahstan sau Turkmenistan pentru a coordona afacerile din CSI.Compania planuieste sa se extinda in acest an si pe alte piete precum tarile din zona Golfului (Qatar, Oman, Kuweit) sau state precum Croatia, Albania sau Muntenegru.

Siveco are in acest moment 1.200 de angajati si planuieste sa angajeze pana la 200 anul acesta, in functie de proiectele pe care le va castiga.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 17:36
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter