IT&C

Solutii si produse "made in Romania" prezentate la Mobile World Congress 2015

04 martie 2015, ora 18:08 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Allview X2 Soul
Allview X2 Soul
Un numar de 14 companii romanesti aduc in prin plan solutii si produse "made in Romania" la cel mai mare targ al telefoniei mobile si gadgeturilor din lume, Mobile World Congress (MWC), care se desfasoara la Barcelona in perioada 2-5 martie 2015.

Companiile care reprezinta Romania la Barcelona sunt M&M Medianet SRL, Sphinx IT SRL, Infobest Romania SRL, Dapredi Soft Systems din Timisoara; din Cluj participa Arobs Transilvania Sortware SRL, Codespring SRL, Altom Consulting SRL, Fortech SRL si Net Brinel S.A; din capitala țarii iau parte Simartis Telecom SRL si Rinf Outsourcing Solutions SRL.

Din Brasov participa compania Visual Fan SRL, cunoscuta pentru brandul Allview, din Craiova, IT Six Global Services SRL si din Sibiu, Ropardo SRL.

Participarea Romaniei la MWC 2015 a fost realizata cu sprijinul Asociatiei Romane pentru Industria Electronica si Software, filiala Timisoara si a Ministerului Economiei."Anul acesta, punctul forte al Romaniei este oferit de lansarile de produse si solutii, avem 14 companii pregatite sa impresioneze piata tehnologiei cu servicii inovatoare. Suntem la a patra participare consecutiva la MWC si in fiecare an venim cu ceva nou ce face parte din acea revolutie mondiala a inovatiei tehnologice, iar 2015 nu face o exceptie", a declarat Daniel Giurea, presedinte ARIES-TM.

In 2015, prezenta Romaniei la Barcelona este marcata de lansarea de produse si prezentarea de solutii dezvoltate de romani precum telefoane inteligente sub brand Allview, aplicatii GPS, solutii pentru monitorizarea sanatatii sau simulatoare de examen teoretic auto, care faciliteaza invatarea notiunilor teoretice necesare pentru doritorii de permis de conducere.

De asemenea, companiile timisorene lanseaza la MWC 2015 aplicatii mobile revolutionare de moda, care permit incercarea hainelor si crearea tinutelor direct pe telefonul mobil sau care aduc la un loc toate solutiile de chat cunoscute, precum si solutii inedite pentru notarea elevilor si liceenilor.

ARIES Timisoara are in prezent peste 60 de firme membre, ale caror competente acopera toate domeniile industriei IT&C, aria geografica fiind judetele Timis, Arad, Hunedoara si Caras-Severin, potrivit Agerpres.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 24 Mai 2022, 01:40
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter