IT&C, CARIERE

Stefan Slavnicu, noul chief technology officer al Orange Romania

11 februarie 2014, ora 16:39 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
stefanslavnicu.jpg
Stefan Slavnicu preia incepand din luna februarie 2014 functia de chief technology officer in cadrul Orange Romania.Stefan Slavnicu are o cariera de 14 ani in cadrul companiei si experienta in departamentul tehnic.El este alaturi de echipa din anul 2000 si a avansat de la functia de network expert la cea de core network manager pana la cea de head of infrastructure expansion in 2011.

De-a lungul carierei sale, el a contribuit la dezvoltarea mai multor generatii de profesionisti in tehnologie, creand alaturi de ei strategia tehnica pentru serviciile de voce si date mobile. De asemenea, s-a ocupat de coordonarea echipei tehnice implicate in obtinerea licentelor.

Din pozitia de CTO, Stefan Slavnicu va crea si se va asigura de implementarea corecta a strategiilor si politicilor tehnice, asigurand calitatea retelei si sustinand strategia generala a companiei.

In varsta de 36 de ani, Slavnicu a absolvit un program EMBA in cadrul Maastricht School of Management din Olanda, precum si un program de doctorat in Telecomunicatii in cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti. El este casatorit si are doi copii, iar printre pasiunile sale se numara muzica, lectura si baschetul.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 19 Iunie 2021, 17:51
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter