- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Miscare de marketing sau nu? Un prototip al tabletei HP Slate, prezentat pe larg pe YouTube

24 Sep, 10:54 • Redactia DailyBusiness
Un utilizator YouTube pretinde ca este prima persoana ce a realizat un review pentru viitoarea tableta HP Slate, acesta postand si un clip. "Este un prototip, si este in totalitate genuin", subliniaza el.
Miscare de marketing sau nu? Un prototip al tabletei HP Slate, prezentat pe larg pe YouTube

„Am prototipul aici, la mine. Tableta nu este inca lansata, dar eu deja am una”, spune userul x313xkillazx pe YouTube.

Pe spatele tabletei este inscriptionat „Prototip al HP – nu este de vanzare”. De asemenea, atat pe fata cat si pe verso se afla logo-ul companiei americane producatoare de computere si imprimante.

Userul, neidentificat, face o demonstratie a device-ului. Aceasta are o camera de 3 MP, slot pentru card SD precum si un buton care activeaza tastatura touch-screen. Pe latura superioara, gadgetul are un buton pentru volumul sonorului, un port USB precum si un buton de resetare si home.

Pe o alta latura se mai afla stickerele Intel si Windows 7. Totodata tableta are si o camera frontala.
[dbvideo=488]
Userul deschide device-ul care ruleaza Windows. Deschide browser-ul care functioneaza destul de bine, insa partea de scrolling prezinta unele neregularitati.

Printre sutele de comentarii sunt si voci care sustin ca nu este posibil ca HP sa fi „scapat” un prototip atat de usor. Oficialii companiei au spus, intr-un e-mail citat de presa internationala, ca „politica HP interzice comentariile asupra produselor inca neanuntate”.

Userul promite ca va mai posta un nou videoclip cu gadgetul in curand. Acesta nu a oferit niciun fel de explicatie privind modalitatea in care a intrat in posesia presupusului prototip al HP.

Oficialii companiei au spus in august ca vor lansa, intr-adevar, „un produs Microsoft, in prima parte a anului 2011”. In aprilie, compania anunta ca lucreaza la o tableta PC.

Este aceasta o miscare de marketing din partea HP sau produsul a fost, intr-un fel, sustras?