- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Orange Romania pune punct contractului cu Fonomat, unul dintre cei mai mari dealeri ai sai

01 Apr, 17:24 • Redactia DailyBusiness
Operatorul telecom Orange Romania a anuntat joi ca nu a mai prelungit contractul cu unul dintre cei mai mari parteneri ai sai, Fonomat, care are 167 de magazine. Oficialii Orange au motivat decizia spunand ca vor se se "concentreze asupra eficientei si performantei propriei retele de magazine".
Orange Romania pune punct contractului cu Fonomat, unul dintre cei mai mari dealeri ai sai

Contractul cu Fonomat s-a incheiat la finalul lunii martie, cand au expirat cei trei ani cat stipula actul de parteneriat dintre cele doua companii. Oficialii Orange au anuntat ca vor dezvolta in continuare reteaua de distributie prin magazine proprii (Orange shop), magazine in regim de franciza (Orange store) si pe baza parteneriatelor cu lanturile de retail Euro GSM, cel mai mare partener al Orange, si Say.

„Am ales sa nu prelungim contractul si sa ne concentram asupra eficientei si performantei propriei retele de magazine”, au declarat oficialii companiei Orange.

In prezent, Orange este operatorul cea mai extinsa retea de distributie, cu 98 magazine proprii, aproximativ 800 de puncte de vanzare ale partenerilor si 50.000 de puncte de vanzare a cartelelor preplatite.

Reprezentantii Fonomat nu au oferit informatii in legatura cu acest subiect pana la momentul publicarii stirii.