IT&C

Suedia si Norvegia, primele tari care vor beneficia de servicii 4G comerciale

14 ianuarie 2010, ora 12:16 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
4g-service.medie.jpg
TeliaSonera va lansa serviciile de Internet mobil de urmatoara generatie 4G pentru 25 de zone urbane din Suedia si 4 zone din Norvegia, Ericsson fiind compania aleasa sa furnizeze reteaua de baza, asigurand in acelasi timp acces radio LTE, a anuntat joi compania.

Astfel, clientii TeliaSonera vor avea acces la o retea broadband de ultima generatie, cu acces wireless catre servicii interactive care au nevoie de capacitate mare de transfer, precum navigarea pe Internet in timp real, jocuri in retea, social media sau videoconferinte.

LTE, urmatoarea generatie in materie de tehnologie pentru comunicatii mobile, permite transferul rapid al unei cantitati mare de date intr-o maniera eficienta atat tehnologic, cat si din punct de vedere al costurilor, optimizand utilizarea spectrului de frecventa. Datorita vitezei mari si a timpilor de asteptare tot mai mici, consumatorii se pot bucura cu usurinta de orice serviciu disponibil online (fie ca este vorba despre navigare pe Internet in timp real, jocuri, social media sau videoconferinte), chiar daca se afla in miscare.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 28 Mai 2020, 03:51
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter