IT&C

Telekom: două milioane de clienţi folosesc serviciile #Netliberare, la un an de la lansare

12 aprilie 2018, ora 14:00 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Lansare Telekom Electronic Beats_Vorbitori.jpg
Abonaţii şi utilizatorii de cartele preplătite Telekom pot beneficia de bonusul de trafic de date mobil 4G nelimitat, începând de la 5 euro. Mai mult, până la 16 aprilie, clienţii care vizitează magazinele Telekom pot beneficia de întreaga familie de telefoane inteligente Samsung Galaxy J 2017 la preţul de 1 leu, la portare.

În aprilie 2017 Telekom Romania a lansat platforma comercială #Netliberare.
 Primul pas al campaniei s-a concentrat pe clienţii rezidenţiali, atât abonaţi cât şi utilizatori ai cartelelor preplătite. Câteva luni mai târziu, în noiembrie 2017, Telekom a fost primul operator de pe piaţa din România care a introdus oferte cu trafic  nelimitat 4G pentru segmentul de abonaţi, precum şi trafic nelimitat gratuit pentru streaming video, pentru utilizatorii de cartele.

Pentru a completa arhitectura unui produs de 360 de grade, în data de 26 martie 2018, Telekom Romania a extins bonusul de trafic de date mobil 4G nelimitat şi pentru segmentul prepaid, începând de la 5 euro credit.

Ultima ofertă a fost dezvoltată în sinergie cu lansarea Telekom Electronic Beats pe piața locală. Prin intermediul bonusului de trafic de date mobil 4G nelimitat, atât pentru clienții prepaid, cât și pentru abonați, platforma Telekom Electronic Beats are ca scop principal să devină parte a vieții cotidiene și culturale a iubitorilor de muzică electronică, facilitându-le accesul la informații, dar și la noi oportunități de divertisment.  Fiecare nou produs lansat şi fiecare nouă campanie de comunicare lansată în cursul primului an de existență a platformei #Netliberare reprezintă încă un pas în promisiunea de eliberare a internetului pentru națiune.  

Un an de #Netliberare înseamnă: 
  • 2 milioane de clienţi Telekom care deja utilizează ofertele #Netliberare;
  • trafic 4G în rețeaua Telekom de 6 ori mai mare datorită investiţiilor masive în dezvoltarea reţelei 4G şi a portofoliului de telefoane şi servicii;
  • Peste 58% creştere a indicatorului de prima opțiune ca brand în mediul urban, pe grupul-țintă mileniali, atât pentru internetul de mare viteză, cât şi pentru serviciile mobile (potrivit Advertising Tracking Study derulat de Kantar Millward Brown, în decembrie 2017, pentru Telekom).
„În doar un an de la lansarea #Netliberare în România, rezultatele sunt concludente: două milioane de clienţi care deja folosesc serviciile #Netliberare şi trafic 4G de şase ori mai mare în reţeaua noastră”, a declarat František Mala, Director Executiv Marketing Rezidențial și Vânzări Naționale, Telekom Romania.  

Astfel, la un an de #Netliberare în România, abonaţii şi utilizatorii de cartele preplătite Telekom pot beneficia de bonusul de trafic de date mobil 4G nelimitat, începând de la 5 euro. Mai mult, până la 16 aprilie, clienţii care vizitează magazinele Telekom pot beneficia de întreaga familie de telefoane inteligente Samsung Galaxy J 2017 la preţul de 1 leu, la portare.

În plus, în toată ţara, clienţii serviciilor mobile se pot bucura de oferte speciale la abonamente începând de la 5 euro / lună dacă îşi activează servicii fixe în următoarele şase luni.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 29 Mai 2022, 04:16
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter