- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Un fost manager Sony Ericsson vine pe pozitia de GSM sales manager la LG Romania

14 Apr, 11:49 • Redactia DailyBusiness
Compania IT&C, electronice si electrocasnice LG Romania l-a numit pe Mihai Nodea, 30 de ani, in pozitia de GSM sales manager, pentru relatia cu operatorii telecom, functia anterioara ocupata de acesta fiind key account manager al Sony Ericsson, a anuntat marti LG Romania.
Un fost manager Sony Ericsson vine pe pozitia de GSM sales manager la LG Romania

Mihai Nodea are o experienta de peste 8 ani in industria telecom, dezvoltata in principal in crearea, coordonarea si dezvoltarea relatiilor cu operatorii GSM. In perioada mai 2008 – aprilie 2009, Mihai Nodea a detinut pozitia de Key Account Manager pentru Orange Romania si piata de distributie, in cadrul Sony Ericsson Mobile Communications International AB, iar in perioada mai 2007 – aprilie 2008 a ocupat pozitia de Key Account Manager Operatori GSM in cadrul LG Electronics Romania.

In perioada 2004 – 2005, Mihai Nodea a activat in cadrul companiilor Danfoss A.S. si Sauer-Danfoss A.S. / Nordborg din Danemarca, in asistarea computerizata a robotilor industriali si in productia pentru piese de transmisie hidraulica. Nodea si-a inceput cariera in industria telecom in anul 2000, cand a ocupat pozitia de Customer Care Representative in cadrul Orange Romania, pozitie ocupata pana in august 2003.

Mihai Nodea a absolvit in anul 2006 Facultatea de Stiinte Sociale din cadrul Universitatii de Sud din Danemarca, specializare in Administrarea Afacerilor Internationale, Institutul Mads Clausen. In anul 2003, a finalizat studiile in Inginerie Hidroenergetica, in cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti.